Mario's NES gamesMario's SNES gamesMario's N64 gamesMario's GameCube gamesMario's Wii gamesMario's Game Boy gamesMario's Game Boy Advance gamesMario's DS gamesMario's games on other consoles
 
 
» Home
» About Us
» Allies
» Contact Us
» Copyright
» Parent Info
» Staff
» Mario Wallpapers
» Weekly Top 5
 
» Commercials
» Merchandise
» Movies & DVDs
» Music
» Other media
 
» Area Profiles
» Character Profiles
 
» Fan Art
» Fan Comics
 
» Articles
 
» Nintendo
» Super Nintendo
» Nintendo 64
» Gamecube
» Nintendo Wii
» Gameboy / Color
» Game Boy Advance
» Nintendo DS
» Other games
 
 
 
 
A Link Between Worlds
 
 

Content panel

 

Quizmo's Quizzes

1. What is the name of Goombario's younger sister?

Answer: Goombaria

 

2. What is the color of the block you can break with the first hammer you got?

Answer: Yellow

 

3. What ability does Goombario frequently use?

Answer: Tattle

 

4. What color pants does Goomba King wear?

Answer: Red and White

 

5. Which of Mario's battle commands is at the far left?

Answer: Strategies

 

6. How many windows does the Goomba House in Goomba Village have?

Answer: 1

 

7. What's the name of the leader of the Red and Blue Goomba Bros.?

Answer: Goomba King

 

8. What color are Luigi's pants?

Answer: Blue

 

9. How many members are there in Goombario's family?

Answer: 6

 

10. What will you receive for the right answer in the quiz?

Answer: Star Piece

 

11. What is the name of the smart living toad in Toad Town?

Answer: Russ T.

 

12. How many buildings are there in Koopa Village?

Answer: 60

 

13. Of the following, who is NOT a member of the Koopa Bros.?

Answer: Blue Ninjakoopa

 

14. How many coins are needed to buy a Mushroom in Koopa Village?

Answer: 4 Coins

 

15. Where does Merluvlee, who tells fortunes about special things, live?

Answer: Shooting Star Summit

 

16. What is the name of the character who joined you at Koopa Bros. Fortress?

Answer: Bombette

 

17. What color is Bowser's hair?

Answer: Red

 

18. How many Star Spirits do you have to save?

Answer: 7

 

19. What's the name of the elderly Koopa Troopa who always asks for errands to be run?

Answer: Koopa Koot

 

20. How many Bob-Ombs besides Bombette were imprisoned at Koopa Bros. Fortress?

Answer: Four

 

21. Where is the house of the explorer, Kolorado?

Answer: Koopa Village

 

22. What is the destination of the train that departs from Toad Town station?

Answer: Mt. Rugged

 

23. What is the name of the fellow who sells badges in Toad Town?

Answer: Rowf

 

24. What treasure did Bowser steal from Star Haven?

Answer: Star Rod

 

25. What color is the roof of the house in Koopa Village where you can listen to the radio?

Answer: Blue

 

26. Who does Kooper idolize?

Answer: Kolorado

 

27. What does Merlee of Dry Dry Outpost specialize in?

Answer: Casting Spells

 

28. Who hides inside a coffin in Dry Dry Ruins?

Answer: Pokey Mummy

 

29. What do you get when you take Star Pieces to Merlow in Shooting Star Summit?

Answer: Badges

 

30. Who knew the location of Dry Dry Ruins in Dry Dry Desert?

Answer: Moustafa

 

31. When you want Tayce T. to make Lemon Candy, what do you need to bring besides a Lemon?

Answer: Cake Mix

 

32. Who among the following lives in Forever Forest: Jr. Troopa, Oaklie, or Cleft?

Answer: Oaklie

 

33. What are Boos exactly?

Answer: Ghosts

 

34. What appears when you hit the Whacka living on Mt. Rugged?

Answer: Bump

 

35. Other than Lemons, what fruit drops when you hit a tree in the desert oasis?

Answer: Lime

 

36. What's the name of the strange person who lives in Toad Town who can change Mario's status?

Answer: Chet Rippo

 

37. What ability does Bombette frequently use?

Answer: Bomb

 

38. What does Gourmet Guy like?

Answer: Cake

 

39. Who is the second companion to join your team?

Answer: Kooper

 

40. Who tries to steal Coins from you in the desert?

Answer: Bandit

 

41. What is the name of the Star Spirit who can use Star Storm?

Answer: Skolar

 

42. What are addressed to your companions and sent to the Post Office?

Answer: Letters

 

43. Among the following, which building is NOT in Toad Town: Shop, Station, or Mayor's House?

Answer: Mayor's House

 

44. What kind of book did Gourmet Guy drop?

Answer: Cook Book

 

45. Who am I?

Answer: Chuck Quizmo

 

46. Where do I show up?

Answer: Towns and villages

 

47. What is the name of the plant that grows in Jade Jungle and blows out stars?

Answer: Trumpet Plant

 

48. What color is the leaders of Yoshi Village?

Answer: Green

 

49. What is the name of the elderly man that tells fortunes in Toad Town?

Answer: Merlon

 

50. How many colors of Yoshis did you see in Yoshi Village?

Answer: 5

 

51. How would the Yoshi kids in Yoshi Village describe Sushie?

Answer: Bossy

 

52. What building is across from Toad Town's Post Office?

Answer: Merlon's house

 

53. What kind of card do you get when you defeat Lee at the Dojo in Toad Town?

Answer: Second-Degree

 

54. What color is the brooch that Princess Peach wears?

Answer: Blue

 

55. Who gave you Miracle Water in Flower Fields?

Answer: Lily

 

56. What is the name of Lakilester's girlfriend?

Answer: Lakilulu

 

57. How do you make the pipe leading to the Toad Town Playroom come out?

Answer: Hit a tree

 

58. Among the following, who is inside Club 64: Dancer, Composer, Pop Diva?

Answer: Pop Diva

 

59. Which of the following do Shy Guys never do: Sing, Dance, or Run?

Answer: Sing

 

60. Which best describes the relationship between Mario and Luigi?

Answer: Brother

 

61. Among the following, who is found in Starborn Valley: Penguin, Lakitu, Ninji?

Answer: Ninji

 

62. How many companions do you travel with?

Answer: 8

 

63. What is the name of the Star Kid who's always with Princess Peach?

Answer: Twink

 

64. How many Star Spirits have you saved in total?

Answer: 14